table
Ügyvédet választani komoly döntés. Az életünket, a legintimebb személyes és üzleti titkainkat bízzuk rá. Nem mindegy, kinek a kezébe kerül a sorsunk. Célom, hogy azokban a nehéz pillanatokban, amikor az Ügyfeleim jogi segítségre szorulnak, a lehető legteljesebb körű szolgáltatást nyújtva, a legjobb megoldást kínáljam a hozzám fordulóknak.

Jogi tanulmányaimat 2006-ban fejeztem be a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán „cum laude” minősítéssel. A jogi diploma mellett „kiváló” minősítésű kommunikáció szakos bölcsészdiplomát szereztem Public Relations és elektronikus sajtó szakirányon, szintén a Szegedi Tudományegyetemen, ahol az Európa-tanulmányok speciális képzést is abszolváltam. A jogi szakvizsgát a Győr-Moson-Sopron Megyei Ügyvédi Kamara keretein belül eltöltött kötelező ügyvédjelölti időszakot követően, 2010. május hónapban tettem le „kitűnő” minősítéssel, 2010. június hónaptól dolgozom egyéni ügyvédként.

A bennem bízók jogi problémáit ügyfélközpontúan, professzionálisan és emberségesen igyekszem megoldani. Gyorsan, hatékonyan, magas szakmai színvonalon, mindenkor a teljes és korrekt tájékoztatást megadva igyekszem elnyerni és megtartani megbízóim bizalmát. Ügyfeleimet Győr belvárosában található ügyvédi irodámban, igényes körülmények között fogadom.
Ön dr. Békefi Anett egyéni ügyvéd honlapját látja, amelyet a Győr-Moson-Sopron Megyei Ügyvédi Kamarába 56/V/2010. lajstromszám alatt bejegyzett és nyilvántartott ügyvéd tart fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amelyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján találhatók. Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott, az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló szabályzat tartalmazza.
Bekefi Anett
shadow1
shadow2
shadow3
Weboldal design/programozás: Kovács Gergely 2010-2015.